Visie

VISIE

Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten. Ieder mens weet zelf de antwoorden op zijn of haar moeilijke vragen. Alleen….. bij velen zijn de ‘kanalen’ er naar toe dichtgeslibd geraakt. Dit staat ontwikkeling, verbetering en vooruitgang in de weg.

Mijn coaching helpt om die ‘kanalen’ te openen. Hierdoor komen mensen meer tot hun recht en kunnen zij voluit leven en bloeien. Kunnen zij – weer – meer gewaardeerd, erkend en gerespecteerd worden. In hun werk en in hun contacten met anderen.

OVER MIJ

In 1974 heb ik het diploma behaald op de Academie voor School-en Beroepskeuze, later de Academie Mens en Arbeid genaamd. Daarna heb ik 15 jaar bij het Nederlands Instituut voor Beroepskeuze gewerkt en me als een vis in het water gevoeld.

In 1990 ben ik – samen met een collega- als zelfstandig beroepskeuze-adviseur verder gegaan. Een hele bijzonderheid in die tijd. We hebben er zelfs de dagbladen mee gehaald! Zo heeft bijvoorbeeld een interview met ons in de onderwijsbijlage van het AD jarenlang mensen uit het hele land op ons geattendeerd. We hebben mede daardoor vele jaren een succesvolle beroepskeuzepraktijk gehad. De kracht lag in de kleinschaligheid, onze grote betrokkenheid en in ons vakmanschap zo hoorden wij vaak.

Ongeveer 15 jaar geleden kreeg ik de behoefte om me weer verder te ontwikkelen en ben het pad van coaching ingeslagen; een ongebruikelijk fenomeen toen. Sindsdien werk ik als coach en (loopbaan)begeleider en hoop dat nog vele jaren te mogen blijven doen.

Verder ben ik al 33 jaar gelukkig getrouwd, ben ik oma van twee prachtkleindochters en voel me bevoorrecht dat ik zo’n ‘b(l)oeiend’ leven heb.

Mariëlle Hendriks, gecertificeerd senior coach                      

06 23265886

NOLOC-gecertificeerd 

Contact

Print Friendly, PDF & Email