Talentontwikkeling

Voor wie

Voor professionals die hun koers willen bepalen. Die in deze hectische tijd behoefte hebben aan een concreet  loopbaanperspectief. Hun talenten en kwaliteiten willen kunnen inzetten. Maar niet goed weten waar.

Wat het inhoudt

Inzichtgevende en oplossingsgerichte gesprekken over vertrekpunten en doelen. ↓↓↓

Over toekomstmogelijkheden, drijfveren, motieven en talenten. De gesprekken kunnen ondersteund worden door ‘basale’ beroepskeuze- en persoonlijkheidsvragenlijsten.

Waarom

Je komt onvoldoende tot je recht. Ligt dat aan de organisatie? Aan de functie? Aan het gebrek aan loopbaanperspectief? Zit je op de verkeerde plek waardoor je talenten onbenut blijven?
Deze vragen leiden tot energieverlies en onvrede. Inzichtgevende gesprekken met een gecertificeerd coach die talenten herkent en erkent helpt je verder.

Wat het oplevert

  • Je krijgt weer toekomstperspectief en nieuwe oriëntatiepunten.
  • Je bepaalt je koers, zet stappen en neemt realistische beslissingen.
  • Een concreet actieplan helpt je om tot je recht te komen en je te ontwikkelen.

 

‘Jammer dat ik je niet jaren geleden ben tegengekomen. Had me een nare zoektocht, veel frustraties en teleurstellingen bespaard.’

‘De koersbepaling die we samen hebben gedaan helpt me geweldig. Ik ben niet alleen opgelucht dat ik toch talenten blijk te hebben. Ook helpt het me enorm bij het zoeken naar een nieuwe werkplek.’

‘Ik weet nu tenminste wat ik kan doen om in mijn huidige organisatie beter tot mijn recht te komen. Ik stel me actiever op in mijn beoordelingsgesprekken en daar ben ik blij om. Mijn leidinggevende ook.’

‘Nu ik zicht heb op mijn talenten en kwaliteiten kan ik echt verder en ……. mijn actieplan ligt op mijn nachtkastje :-)’

WERKWIJZE

In een kennismakingsgesprek wordt bekeken welk loopbaanvragen je precies hebt en licht ik mijn werkwijze toe. Praktisch al mijn cliënten weten mij te vinden door mond-tot-mondreclame en daarbij is dit kennismakingsgesprek de basis van de coaching. Wanneer het doel van de kennismaking is om eerst meerdere coaches met elkaar te vergelijken (het zogenaamde ‘shoppen’ tussen coaches) dan behoud ik mij het recht voor om daar geen afspraak voor te maken.

Vaak zijn maximaal vier tot zes gesprekken van anderhalf uur afdoende om (zelf) je vragen te beantwoorden.

Informatie (over de kosten) en aanmelding

Je kunt bellen – 06 23265886 – of per e-mail contact opnemen.

 

Print Friendly, PDF & Email